vineri, 8 decembrie 2017

Constiinta completa



Sa vorbit prin mesajele canalizate de constiinta completa.Ea se pare ca ar fi constiinta toata care a avut-o un suflet prin toate incarnarile ,sau prima sa viata.Nu vorbim de aceasta constiinta ,ca ea oricum nu o sa fie niciodata recuperata,vorbim de constiinta de acum care trebuie sa fie completa in invataturi.

Ce putem sa spune noi acum de constiinta omenirii? Nimic bun,nu exista o constiinta mare,exista multa mizerie,deci o lipsa de constiinta ,sau micime cat incape.

Ce trebuie sa faceti ca voi sa aveti o constiinta completa ? Simplu de tot,puneti mana si cititi, invatati ce sunteti invatati sa faceti ,sa aveti un cap cu care sa se poata discuta ,nu doar o minte ce stie sa faca treburile zilnice casnice sau de serviciu.Sunt multe lucruri de invatat,de aflat,deci nu va mai plafonati mintea doar pe lucrurile ce le stiti de prin viata voastra.
Cei ce au plecat pe drumul ascensiunii personale, au multe de invatat,deci si cum sa isi dezvolte capacitatea de a invata  si alte lucruri ,de a cauta si alceva decat ceea ce au stiut pana atunci.

Completarea unei constiinte se face invatand.Cititi tot ce va pica in mana,si aveti grija sa si deosebiti minciunile de adevaruri,pentru ca este grav daca nu vedeti si acest lucru.Completati-va cunoasterea ,dar aveti grija sa nu bagati in capul voastru tot ce intalniti ca fiind de bine,este multa minciuna pe net,multi fac afaceri cu blogurile lor,asa ca fiti foarte atenti.

Sa vorbit asa cum am mai spus de constiinta completa,ea este necesara pentru ca inseamna ca sunteti extrem de evoluati daca detineti o constiinta completa.Complet inseamna ca ati aflat tot ce se spune acum pe internet,prin carti,peste tot,stiti si minciunareala ,stiti si ce mizerii sunt prin lumea aceasta,deci ati ajuns la un punct unde nimeni si nimic nu o sa va mai prosteasca.

Dumnezeu vrea ca omul sa aiba cap,nu doar ceva acolo sus .Trebuie sa invatati sa va schimbati in bine viata,mintea sa o curatati de mizeria lumii,trebuie sa vedeti unde sunt greseli in lume si in viata voastra,trebuie sa va schimbati in totalitate si bineinteles ca in bine.

Aveti grija de voi

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu