luni, 18 decembrie 2017

Credinta



Multi oameni vorbesc despre credinta, dar nu traiesc prin ea. Aceeasi oameni vorbesc despre iubirea pe care o au fata de Dumnezeu, dar nu stiu nimic despre iubire.

Vorbim despre credinta,dar habar nu avem ce este ea.Fiecare spune pe limba lui ce intelege din credinta.
Eu cred ca credinta inseamna sa mergi cu gandul direct la Dumnezeu,sa nu il cauti in nimic,ci sa mergi direct la El acolo in Cer,nu cum facem noi acum.Mergem la biserica de parca acela este locul unde il gasim pe Dumnezeu.Nu il gasim in nimic,El este in Cer,nu pe Pamant.
Ne-am facut tot felul de credinte,care mai de care mai aberante,mai pline de minciuni si uite asa cica avem credinta in Dumnezeu.
Eu cred ca prea putini constientizeaza  ce inseamna cu adevarat credinta in Dumnezeu.Cei ce chiar cred in Dumnezeul din Cer au spor in toate,sunt sanatosi,sunt sanatosi la minte,restul sunt niste spalati pe creier de mizeria lumii.Crezuri sunt multe,si sper sa dispara in timp, daca vom fi ajutati sa intelegem mai bine totul,sa ni se arate trecutul cu adevarul sau.
Oamenii vorbesc si despre iubirea fata de Dumnezeu,iar ei sunt plini de neiubire.Nu multi stiu ce inseamna iubirea,dar cica crezuri au.Daca nu iti iubesti dusmanul nu sti ce este aceia iubire fata de Dumnezeu.Nu vezi ca faci diferente ,chiar nu esti evoluat.Sunt multe de spus,dar pe scurt,oamenii vorbesc de iubire ,dar habar nu au ce vorbesc.
Intrebati-va daca sunteti din cei ce nu accepta ca nu stiti ce inseamna iubirea fata de tot ce va inconjoara,ca inca va tineti de cutume.
Frumos ar fi sa faceti cam asa.Sa tineti de traditii,dar sa constientizati ca ele sunt doar traditii,sau ramasite ramase din trecut,nu adevaruri.

Afirma adesea

Sunt constient ca trebuie sa fiu atent la tot ce stiu din trecutul planetei.Pot sa fie minciuni,deci sunt atent ce preiau.Iubesc totul,asa sunt o fiinta evoluata.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu