joi, 7 decembrie 2017

Confort mental



Unii se simt bine cu mintea care o detin,nu ar face ceva sa isi deregleze ei confortul lor mental.Ii vedem peste tot,sunt omul de langa voi,umanitatea ca intreg ,si cam putini cei ce si-au schimbat directia vietii incercand sa asimileze si alte lucruri.
Acum sunt atatea informatii pe internet,incat sa fi prost si sa nu vrei ,nu vei asimila si alceva.Sunt informatii de ascensiune,si multe altele,este pacat sa treceti peste tot si sa nu asimilati mai nimic.

Stiu,confortul este confort pentru unii,si va ramane asa permanent,pentru ca le place sa se balaceasca in niste idei ale lor,sau ale societatii,aici vorbim de cei ce tin de cutumele societatii,sau ale lor familiale.
Daca este sa privim lumea,o sa vedem ca nu este deloc evolutie,nimic nou nu se vede,sunt prea putini cei ce au descoperit si alte lucruri,iar ei sunt singuri,ca nu se gaseste prea usor un suflet la fel cu voi cei ce v-ati trezit ca sa interactionati frumos cu acel suflet.

Din experieta proprie va spun ca nu prea este ok sa spui ce ai descoperit,oamenii din jurul nostru nu sunt pregatiti pentru ceea ce suntem noi,sau cum gandim noi,sunt ramasi mult de tot in urma noastra,pana acolo ca este posibil ca unii dintre ei nici in 10 vieti sa nu fie macar putin treziti.
Sa nu stati intr-o zona confortabila,ca asta inseamna sa nu mergeti mai departe in zona trezirii,stati confortabil intr-o anumita zona ce pana la urma nu va mai aduce satisfactie,este plafonare,nimic mai mult.

Confort mental mai inseamna si sa faci ce iti place,sa te simti bine ca ai ceva al tau,si numai al tau,deci faci doar ce iti place tie,iar aici pot intra orice fel de lucruri ce le faceti ca asa va place,si bine ar fi sa fie munca de iluminare,nu stagnare,sau lucruri din 3 D.

Afirmati adesea

Sunt constient ca trebuie sa evoluez,nu ma plafonez ,imi place munca de iluminare a mea,si asa voi fi mereu pe un drum ce imi aduce satisfactie si trezire mentala.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu