luni, 4 decembrie 2017

Cerul nou si pamantul nou sunt aici, acum.



Suntem in ascensiune de ani buni.Unii au invatat calea evolutiei,au muncit cu ei insisi foarte mult,probabil ca va dati seama ca nu mai sunteti aceiasi,ca v-ati schimbat enorm in ultimii ,sa zicem  5 ani de cand ne cunoastem.
Eu,ca si voi, am evoluat foarte mult,au fost informatii ce ne-au trezit la propriu .Cerul nou,dar si pamantul nou sunt aici pentru toata lumea.Se vrea evolutie de la noi toti,si se va da informatii ce ne ajuta sa intelegem mult mai bine acest drum al ascensiunii,deci fiti atenti la tot ceea ce este de invatat ca noutati zilnic.
Fiti mai atenti cu voi ,cu comportamentele voastre,cu gandurile voastre,cu atitudinile si cu intentiile voastre.Ascensiunea a sosit la noi toti,deci vom ascende sau nu,este alegerea noastra de zi cu zi.
Nu sunt multi treziti acum,poate cateva sute de mii la nivel de planeta,deci foarte putini vor ascende ca si constiinta planetara.
Ca sa avem o planeta frumoasa,si o constiinta la nivel de planeta mare, ar cam trebui sa fie oameni cu constiinta minim 4D,dar nu prea este asa ceva .Multi dintre voi aveti impresia ca o sa ajungem undeva cu planeta,sau ca in curand o sa vedeti schimbari pe planeta in bine.Nu este deloc asa,schimbari vor fi cand omul o sa invete sa se schimbe in bine,deci pana atunci aveti grija de voi si invatati calea evolutiei intr-o turma neevoluata mental.
Este urat,dar noi cei evoluati suntem extrem de putini comparat cu numarul de locuitori ai planetei pamant.Vom merge singuri pe acest drum,si vom fi martorii transformarii planetare ,dar si a omenirii ca intreg pe viitor.

Afirma adesea

Sunt constient ca trebuie sa evoluez,fac tot posibilul sa fie asa.Am invatat calea evolutiei,aduc spre mine doar lucruri ce ma ajuta sa evoluez.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu